Toolbar

I Toolbar-menuen findes menupunkterne Content, Media og Users.

Content

Content er det mest anvendte menupunkt i Toolbaren. Her er det muligt at se, oprette og redigere sider og indhold. Læs mere under Site structure.

Media

Upload og sortér medieindhold såsom billeder, pdf’er, animationer, film osv.

Ændr evt. filnavn og udfyld alt-tekst.

Det er et tilgængelighedskrav (WCAG), at der altid er udfyldt en alt-tekst. Alternativt, hvis et billede primært er af dekorativ karakter, kan der indsættes en tom alt-tekst i form af to citationstegn: "". Alt-tekst feltet må aldrig være helt tomt. Hvis alt-teksten sættes til "" vil skærmlæsere springe alt-teksten over. 

Tryk på Click to upload i editoren for at uploade indhold.

Tryk på det enkelte medieindhold for at se eller redigere indholdet.

Tryk på den sorte pil til venstre i Site Structure for at folde strukturen under mappen ud.

Højreklik i indholdsstrukturen for at oprette nyt, flytte til ny placering, slette indhold og mapper, ændre rækkefølgen på indholdet eller genindlæse alt indhold.

Users

Få overblik over Users, User types og User permissions.

Users:
Viser et overblik over alle brugere og deres informationer.

User type:
En User type fastsætter en brugers redigeringsmuligheder. User types tildeles ved oprettelsen af nye brugere og kan ændres ved at redigere eksisterende brugere.

User permissions:
User permissions anvendes til at tildele hver bruger adgang til bestemte sites eller dele af et enkelt site. Vælges ingen indstillinger har brugeren adgang til alle sites og alt indhold, med de redigeringsmuligheder der er tildelt gennem deres User type.

Højreklik eller tryk på de tre punkter for at tilføje ny bruger. Udfyld brugernavn og email. Tildel brugeren en User type, alt efter hvilken rolle brugeren skal spille i redigeringen af sitet, og hvilke rettigheder brugeren skal have.

Højreklik eller tryk på de tre punkter for at tilføje ny User type. Giv brugertypen et sigende navn, og tildel redigeringsrettigheder.

Tryk på en User, User types og User permissions for at redigere dem.

En bruger kan deaktiveres ved at redigere brugeren, eller ved at højreklikke på en enkelt bruger og trykke på Disable.